Wat gebeurt er wanneer mijn Disk Space (opslagruimte) vol zit?

Indien uw opslagruimte (disk space) vol is dan kunt u geen nieuwe bestanden meer uploaden. Dit toch proberen resulteert in lege bestanden van 0 KB.

Ruimte vrij maken
Om ruimte vrij te maken kunt u grote bestanden verwijderen (meestal backups)

Uw account upgraden

U kunt er ook voor kiezen uw account te upgraden. Dit kan op elk moment upgraden door in te loggen op MyHostdeko. In dit geval doet u een deelbetaling.