Hoe zeg ik mijn domein op?

Een domein is een dienst die vooraf voor een bepaalde periode wordt betaald. Een opzegging komt hierdoor altijd neer op het uitschakelen van de automatische vernieuwing.

Automatische verlenging uitschakelen:

• Login bij uw MyHostdeko account
  • Ga naar Domeinen>Mijn domeinen
  • Klik op de regel van het domein dat u niet langer wenst (niet op de url, dan gaat u naar de website)
  • Kies in het linkermenu voor Automatische verlenging
  • Druk op de grote rode knop: Deactiveer automatische verlenging

Afhankelijk van de extentie (.com, .nl) zal het domein een grace en redemption status krijgen. Gedurende de redemption status is het voor de eigenaar mogelijk om tegen een extra betaling het domein te heractiveren. Na de redemption periode zal het domein worden verwijdert en vrij komen voor registratie.