Hoe zeg ik mijn dienst op?

Wij horen graag van u wanneer u een probleem heeft of wij iets kunnen verbeteren. Wilt u toch opzeggen dan kan dat alsvolgt:

• Login op uw MyHostdeko account
  • Ga naar Diensten>mijn diensten
  • Selecteer het product of dienst dat u wenst op te zeggen
  • Klik op de rode knop "opzegging aanvragen"
  • Vul uw reden in
  • Kies voor "einde van termijn" en druk op de knop "Opzegging aanvragen"

Hierna zullen onze medewerkers controleren of uw opzegging overeenkomt  met onze algemene voorwaarden. Indien dat het geval is blijft de opzegging staan en zult u geen nieuwe facturen meer ontvangen. Het product zal na de verloopdatum vanzelf worden geannuleerd. Let op: dit betekent vaak ook verwijdering van het product en bijbehorende gegevens.

Bent u niet instaat om MyHostdeko te gebruiken? Neem dan contact op met onze billing afdeling.