Ik heb een probleem met mijn website, wie lost het op

Wanneer er een probleem bij ons wordt gemeld, kijken wij eerst of het probleem bij de servers van Hostdeko zit. Dit doen we door naar onze test WordPress installatie te kijken die op elke server aanwezig is. Tevens kijken wij naar websites van andere klanten. Bij twijfel kijken wij in de serverlogs. De uitkomst hiervan bepaalt de vervolgstappen.

Oorzaak bij Hostdeko

Wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te implementeren. Indien nodig kunnen wij uw website naar een andere server verhuizen.

Bekende storingen melden wij hier aan: https://my.hostdeko.com/serverstatus.php

Oorzaak bij de klant

Vaak wordt een probleem veroorzaakt door de website zelf. Bijvoorbeeld door niet updaten, juist wel updaten, foute handelingen, programmeer fouten, enz. Op dat moment ligt de verantwoordelijkheid niet bij de webhosting dienst. Indien u dit wenst kunnen wij u natuurlijk voorzien van de error logs.

Hostdeko helpt u verder

Indien u het wenst, kunnen wij u ook helpen met het vinden en/of oplossen van het probleem.

Website Hack

Bent u gehackt? Dan is een full account restore vaak de verstandigste optie. De hele public_html map zal dan verwijderd moeten worden, waarna een schone versie van de website kan worden teruggezet. Via ons back-up archief kunnen wij letterlijk maanden terug in de tijd. Zodra duidelijk is wanneer de besmetting heeft plaatsgevonden, kunnen wij een oudere back-up uit het archief terug plaatsen. Een backup uit het archief kunt u hier bestellen.

Let er wel op dat tussentijdse wijzigingen aan uw website dan verloren gaan. Mails blijven normaliter buiten schot.

Vaak is het technisch mogelijk om bepaalde informatie zonder gevaar uit de besmette pagina te halen, bijvoorbeeld direct uit de database. Wilt u dat wij een poging doen informatie samen te voegen met de oude website, geeft dit dan duidelijk van te voren aan. Op deze extra werkzaamheden is het standaard uurtarief van toepassing.

Technisch probleem

Heeft u een update gedaan, dan kan er weleens wat mis gaan. Bijvoorbeeld omdat een plug-in niet meer compatibel is met WordPress. In dat geval kunnen wij u op basis van ons uurtarief helpen met het vinden van de oorzaak en indien mogelijk uw probleem ook oplossen. Reken in dit geval op 30 minuten tot 2 uur arbeidsloon.

Fixit verzekering

Met een fixit verzekering helpen wij u bij een melding verder ongeacht wie het probleem veroorzaakt. Met deze verzekering heeft u 1 keer per jaar recht op een gratis back-up uit het back-up archief twv 75,00 en/of gratis een uur diagnose en herstel tijd. Hiermee doorloopt u het herstelproces veel sneller. Immers zonder fixit garantie moeten wij eerst kijken waar het probleem zit. Ligt het probleem bij uw website dan hebben wij vervolgens toestemming nodig om dit verder op te pakken.