Domein facturen combineren

Meerdere domeinen op dezelfde factuur:

Al onze producten met dezelfde verlengdatum komen automatisch op dezelfde factuur. Voor domeinen lukt dit meestal niet omdat elk domein een eigen datum heeft.  Er is echter een manier om een gezamelijke factuur te genereren:

1. Login op uw MyHostdeko account
  2. Ga naar Domeinen>Mijn domeinen
  3. Selecteer alle domeinen waarvoor u een gezamelijke factuur wenst
  4. Kies onderaan de pagina voor "Selectie aanpassen bulk tool>Domeinen direct verlengen"
  5. Voeg de domeinen toe aan de winkelwagen
  6. Ga naar winkelwagen bekijken
  7. Rond de bestelling af en betaal de factuur
  8. Na betaling wordt de verlengdatum van alle gekozen domeinen met een jaar opgeschoven

Voorbeeld

In 2019 heeft klant Erik 3 domeinen waarvoor hij één factuur wenst te ontvangen:

• domeinA.nl met een vervaldatum van  01/05/2019 voor €10
  • domeinB.nl met een vervaldatum van  22/05/2019 voor €10
  • domeinC.com met een vervaldatum van  01/05/2019 voor €12

Wanneer Erik volgens de beschreven stappen zijn domeinen direct verlengd dan krijgt hij één factuur van  €32.  Zijn domeinen worden bijgewerkt naar:

• domeinA.nl met een vervaldatum van  01/05/2020
  • domeinB.nl met een vervaldatum van  22/05/2020
  • domeinC.com met een vervaldatum van  01/05/2020

Omdat er gedurende 2019 verder geen domein meer is met een vervaldatum zal Erik voor 2019 geen facturen meer ontvangen voor deze domeinen.