Hoe zeg ik een add-on op?

Een product add-on is een extra dienst bovenop een normale dienst. Bijvoorbeeld een WordPress Divi thema licentie gekoppeld aan een hosting pakket. In tegenstelling tot een configureerbare optie kan een add-on een eigen looptijd en betalingscyclus hebben.

Hoe zeg ik een add-on op:

Omdat add-ons vaak invloed hebben op instellingen van uw dienst verwerken wij deze opzeggingen alleen handmatig, er is binnen Myhostdeko dus geen opzeg knop voor losse add-ons. Wilt u een addon opzeggen dan kunt u dat via onze billing afdeling regelen. Wij helpen u zo goed mogelijk.

1. Open een ticket bij onze billing afdeling
  2. beschrijf welke add-on u wenst op te zeggen