Een ssl certificaat zorgt ervoor dat https verkeer veilg van en naar uw pakket kan verlopen. Indien uw website niet eerder geschikt is gemaakt voor SSL dan is de kans groot dat er aanpassingen nodig zijn om het gewenste slotje te bemachtigen. Dit valt buiten het aanvragen en installeren van het SSL certificaat. Wij helpen u echter graag verder op offerte basis. Dit kan al vanaf 49,00 per website. Stuur hiervoor een mail naar sales@hostdeko.com .