Het aantal emails van Easy Update verminderen

Krijgt u te veel mails van easypdate@hostdeko.com ? U kunt zelf heel eenvoudig kiezen welke status updates u wel of niet wilt ontvangen.

Stap 1: Login op uw DirectAdmin account

Login op uw DirectAdmin account, weet u niet hoe dat moet? Kijk dan hier: Hoe log ik in op DirectAdmin (uw controle paneel)

Stap 2: Ga naar uw App

Onder het kopje Web Applications komt u een overzicht van uw Apps tegen.

Stap 3: Scroll naar onderen tot u "Notificatie per e-mail" tegen komt.

Nadat u bent doorgeclicked naar uw App kunt u binnen het Overzicht tab de notificatie instellingen vinden.

Stap 4: Pas de instellingen aan

Kies voor "Ik wil zelf kiezen welke notificaties worden verstuurd." en vink uit wat u niet wenst te ontvangen.