Soms komt het voor dat u heel veel files tegelijk wilt uploaden of downloaden. Bijvoorbeeld bij intallatie van een nieuwe website. Wist u dt u bij ons gebruik kunt maken van ZIP bestanden? Het is vaak veel sneller en efficienter om gebruik te maken van één zip bestand.

Zip bestand aanmaken om snel te downloaden:
  • Login bij DirectAdmin
  • Ga naar de Filemanager
  • Blader naar de mappen en/of bestanden die u nodig heeft
  • Vink deze mappen en/of bestanden aan
  • Klik onderaan op "Add to Clipboard"
  • Vul nu onderaan een naam in en kiez voor ZIP in plaats van .tar.gz en druk op Create

Het systeem zal nu al uw bestanden in een ZIP file plaatsen welke u snel en makkelijk kunt downloaden. Let er wel op dat u voldoende ruimte vrij heeft!

Zip bestand uploaden naar de server
Het is mogelijk heel snel vele duizenden bestanden naar de server te uploaden door ze via een zip bestand te uploaden en vervolgens dit zip bestand uit te pakken.
  • Upload uw zipbestand
  • Login bij DirectAdmin
  • Ga naar de Filemanager
  • Zoek uw zipbetand
  • Klik op "Extract"

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met support.