Foutmelding Connection timed out voor bestaande klanten

Heeft u nog niet eerder succesvol verbinding kunnen maken met de FTP server? Kijk dan in dit artikel: Foutmelding Connection timed out voor nieuwe klanten

Firewall blokkade:
Onze firewall beschermt onze klanten tegen login pogingen en DDOS aanvallen. Er zijn twee manieren waarop u op de blokkade lijst terecht kunt komen:

• Meerdere keren fout inloggen
  • Heel veel verbindingen tegelijk open zetten

Firewall blokkade vaststellen:
Indien u door de firewall geblokkeerd bent dan kunt u ook geen verbinding meer maken met DirectAdmin en uw website. De makkelijkste manier om dat te controleren is gebruik te maken van uw mobiele telefoon via uw mobiel internet (dus niet via WiFi). In dat geval gebruikt u namelijk een ander IP adres.

Firewall blokkade 'te veel inlog pogingen' oplossen
Inlogpogingen resulteren in een permanente blokkade. U kunt aan support vragen om uw IP adres vrij te geven

Firewall blokkade 'te veel verbindingen' oplossen
Deze blokkades zijn tijdelijk. In dit geval raden wij aan om het maximale aantal gelijktijdige verbindingen in uw FTP programma te verlagen. Bij FileZilla zit dit bij Edit>Settings>Transfers>"Concurrent Transfers". Wij raden een waarde van 5 of lager aan.

Daarnaat raden wij aan gebruik te maken van ZIP bestanden, dit gaat namelijk veel sneller en kost minder connecties: Snel veel bestanden uploaden en/of downloaden

Indien u hier hinder van ondervindt dan kunt u support vragen uw IP adres tijdelijk te 'whitelisten'.