Bij Hostdeko kunt u zoveel domeinen registeren als u wenst.
  1. Log in op My Hostdeko
  2. Klik op Domeinen -> Mijn domeinen
  3. Klik in het linkermenu onder Acties op 'Registreer een nieuw domein'
  4. Selecteer het gewenste domein en controleer de beschikbaarheid
  5. Voeg het domein toe aan uw winkelwagen voor de gewenste looptijd
  6. Ga naar bekijk en bestel en reken uw domein af*

Nadat uw order is betaald zullen wij het domein op uw naam registeren. Hierna wordt het domein geparkeerd.

Redirects en  DNS Beheer
Soms heeft u geen volledige website nodig maar alleen een doorverwijzing (redirect), of wilt u alleen een DNS record aanpassen. In dat geval hebben wij betaalbare DNS Beheer plakketten.

Een website installeren op het nieuwe domein
Indien u een website wilt installeren op het nieuwe domein dan kunt u zelf het bestelde domein aan uw DirectAdmin account toevoegen. Let erop dat pakketten een maximum aantal domeinen ondersteunen:

• Fast SSD Hosting: maximaal 1 domein, koop nog een fast ssd hosting pakket of upgrade
  • Pro SSD Hosting: maximaal 3-15 domeinen, uit te breiden via uw MyHostdeko account
  • Webdesign Reseller cloud: maximaal 3-100 domeinen, uit te breiden via uw MyHostdeko account
  • Webdesign Reseller private cloud: maximaal 21-200 domeinen, uit te breiden via uw MyHostdeko account

Neem gerust contact op met sales indien u wilt upgraden naar een ander pakket.